Afbeelding
Foto: website Zoomstede

Crematorium zoekt figuranten voor fotorapportage

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wil jij figureren in een bijzondere fotorapportage? Dan is dit je kans. Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom en crematorium Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal laten een fotorapportage maken door Koolen Photography.

 

Deze foto’s worden gebruikt om bezoekers/nabestaanden een goede indruk te geven van hoe de ruimtes er uitzien en wat de mogelijkheden zijn bij het crematorium. Met deze foto’s wil het crematorium een realistische indruk geven van wat er allemaal mogelijk is.

Figuranten

Het crematorium is op zoek naar zo’n vijftig figuranten. Als figurant kom je in principe herkenbaar in beeld. Op maandag 22 augustus vindt de fotorapportage plaats in crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom. Het geheel zal ongeveer vier uur in beslag nemen. Er worden foto’s in de aula genomen waar je als het ware een plechtigheid bijwoont. Ook worden er opnames gemaakt in de ontmoetingsruimtes van het crematorium. 

Je krijgt een korte rondleiding en natuurlijk worden de deelnemers voorzien van een hapje en een drankje. We sluiten de dag af met een borrel. Hier staat een donatie tegenover aan een goed doel: KWF en Lichtjes op oorlogsgraven. 

Wil jij het crematorium helpen door als figurant te fungeren? Meld jezelf dan aan vóór maandag 8 augustus 2022 per mail naar secretariaat@SCBZZ.nl. In jouw mail graag de volgende informatie vermelden: Naam, Geslacht, Leeftijd, Telefoonnummer en ‘figurant via de Bode/crematorium Zoomstede’.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief