Die glimlach, daar doen wij het voor.
Die glimlach, daar doen wij het voor.

Zoektocht naar nieuwe voorzitter voor Het Vrolijke Ruitertje

  Actueel

BERGEN OP ZOOM - De Stichting Paardrijden voor Gehandicapten Het Vrolijke Ruitertje is hard op zoek naar een nieuwe voorzitter. Maar die zoektocht heeft helaas nog niet veel opgeleverd. Daarom doet de stichting nu een brede oproep.


Het doel van de stichting is paardrijden in West Brabant mogelijk maken voor gehandicapten om hiermee hun psychische en fysieke ontwikkeling te bevorderen. " Onze stichting heeft de ANBI status en kan zodoende dankzij sponsoring door particulieren en organisaties de begroting sluitend houden. Vooral door inzet van veel vrijwilligers kunnen wij de gehandicapten de kans geven even los te komen van hun handicap." 

"Ruim een jaar geleden overleed op veel te jonge leeftijd onze voorzitter en wij zijn sinds die tijd bezig om in eigen kring te zoeken naar een nieuwe voorzitter, tot heden toe helaas zonder resultaat. Daarom zij wij nog steeds op zoek naar iemand die bereid is zich voor dit goede doel in te zetten." 
De Stichting verwacht van de voorzitter dat hij of zij affiniteit heeft met kinderen met een beperking en enige bekendheid heeft met een vereniging of stichting waaraan hij of zij leiding zou kunnen geven.

Er is een dagelijks bestuur met een penningmeester en een secretaresse en personen met deskundigheid op het gebied van paarden en public relations. Dit dagelijks bestuur vergadert circa 5 keer per jaar. Meer over de stichting kunt u vinden op www.hetvrolijkeruitertje.nl
Voor nadere informatie kunt u ook bellen naar 0164-244017 (bgg 0648451832). 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief