Foto: Hanneke Marcelis

Paardrijders maken zich klaar voor Concours Hippique

BERGEN OP ZOOM - Stadspark 'Kijk in de Pot' staat tijdens het pinksterweekend traditiegetrouw in het teken van het paardenevenement Concours Hippique. Op vrijdagavond wordt gestart met de 116e editie van Concours Hippique Bergen op Zoom waarbij gestreden wordt in  de disciplines aangespannen, dressuur en springen.


Concours Hippique staat in het teken van genieten van het goede leven in alle opzichten. Zo kunnen toeschouwers genieten van een groot aanbod van verschillende standhouders die de meest prachtige producten presenteren. Zo kan je op de fair onder andere terecht voor de mooiste woonaccessoires, hipste fashion, diverse streekproducten en u kunt genieten van diverse proeverijen. De sfeervol ingerichte stands geven het geheel een exclusieve, maar bovenal een gezellige uitstraling.

Voor de kinderen is er een speciaal kidsplein ingericht! "Dit jaar hebben wij in samenwerking met Monkeytown een ware buitenspeeltuin gecreëerd! Plezier op de diverse springkussens, een spannende tocht over de stormbaan, klauteren als een aap, een rit in de minicars, het kan allemaal! En natuurlijk kunnen de kinderen een ritje op een pony maken." De toegang van de fair en het kidsplein is vrij.

Maar, natuurlijk draait het uiteindelijk om één dag: de paardensport. Gedurende de vier dagen wordt er gestreden om drie bekers: De Vergouwen Wisselbeker, Albert Martens Wisseltrofee en de Johannes Hussem Beker. 

Kijk hier voor meer informatie. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief