Afbeelding
Foto: Glory Kickboxing

Rico gaat opnieuw de strijd aan

Door: Remko Vermunt Algemeen

HALSTEREN - Rico Verhoeven neemt het op zaterdag 21 december op tegen Badr Hari. Dat heeft kickboksorganisatie Glory bekendgemaakt. De twee beste kickboksers ter wereld gingen bijna twee jaar geleden, in december 2016, ook al de strijd met elkaar aan in het Duitse Oberhausen. Toen won Rico Verhoeven, omdat Badr Hari in de tweede ronde geblesseerd raakte.

De afgelopen dagen werd er door verschillende partijen al gehint op een rematch. Zo plaatste Verhoeven gisteren op zijn Instagramaccount een foto met daarbij de tekst: I always finish what I start.....mark my words! En ook de Amsterdamse Badr Hari plaatste op zijn Instagram een foto waardoor de geruchtenmolen op gang kwam. Kickboksorganisatie Glory, waar beide boksers onder contract staan, plaatste eveneens een cryptische foto op Instagram met daarop het Romeinse cijfer 2, maar vanaf vandaag is het officieel.

De twee zwaargewichten nemen het, onder de titel Unfinished Business tegen elkaar op in de GelreDome in Arnhem. "Bij de onderhandelingen, die al een tijdje liepen, hebben we gezegd: dit is de partij die er als eerste moet komen. Ik ben blij dat het is gelukt. We gaan het over vijf rondes doen. Er wordt alleen nog onderhandeld of het een titelgevecht gaat worden", bevestigde Verhoeven donderdag tegenover De Telegraaf.

 
 
 
 
 
 
 
 

I always finish what I start.....mark my words!

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief