De Ferrari voor een rondrit. FOTO ROTARYCLUB
De Ferrari voor een rondrit. FOTO ROTARYCLUB

Cars & Charity 2019 komt eraan

BERGEN OP ZOOM - Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert op zondag 25 augustus alweer voor de tiende keer haar jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity, een toertocht voor oldtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s door delen van West-Brabant en Zeeland met start en finish op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Dit keer vinden de behendigheidsproeven plaats op de Luchtmachtbasis Woensdrecht.


Naast deelname aan de toertocht kunnen autoliefhebbers ook een rondrit maken in een zgn. supercar zoals een nieuwe Porsche of een bijzondere Ferrari. Vanaf een uur of 10.00u staan deze bolides tegen een bescheiden vergoeding voor een rondrit ter beschikking op de Grote Markt.

Opbrengst
De opbrengst van het evenement gaat geheel naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Kikarow en de Stichting Hoogvliegers. Door een rondje Nederland te roeien haalt Kikarow geld op voor het Prinses Maxima Centrum, het nationale kinder-oncologisch centrum in Utrecht (www.kikarow.nl). De Stichting Hoogvliegers (www.stichtinghoogvliegers.nl) laat zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: zelf een vliegtuig besturen!
Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.carsandcharity.nl of mail naar info@carsandcharity.nl. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief