Bergen op Zoom verandert dit weekend in Ibiza

BERGEN OP ZOOM - Bezoekers en inwoners van Bergen op Zoom wanen zich vanaf morgen voor even in Ibiza, dankzij een nieuw concept van de ondernemers op de Grote Markt. 


Volleybalvereniging Sic Pugno organiseerde vorige week hun jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op de Grote Markt en dat gaat standaard gepaard met een grote zandbak op het plein. Normaal wordt het zand meteen na afloop weer opgeruimd, maar daar was dit jaar geen sprake van. "Wij gaan dit strand aankomend weekend omtoveren tot een waar chill / lounge strand", lieten de ondernemers van de Grote Markt weten.

Inmiddels wordt het geheel al aangekleed met palmbomen, strandbedjes en parasolletjes. Onder de naam Iboza is de Grote Markt omgetoverd tot een subtropische bestemming. Zo komt een DJ heerlijke beats draaien, er is vertier voor de kinderen en er zijn heerlijke lounge plekjes in het zand. Het stadsstrand is vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 14.00 uur. 

Vrijdag vanaf 16.00 uur wordt de Stadsstrand Borrel van Bergen op Zoom georganiseerd op het strand met onder andere D-Experimentals. Zaterdag wordt van 20.00 tot 24.00 uur de Sunset Party gehouden, waarbij je even los kan gaan op het stadsstrand en op zondag staat van 14.00 tot 21.00 uur Salsa op de planning. Voor de kinderen zijn er ook tal van activiteiten zoals zandkasteel bouwen, een zandbak, springkussen en nog veel meer. 

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Roosendaal - Kortendijk

Werkster

Bergen op Zoom

Medewerker Backoffice

Waalwijk

Vakman

Zundert

Begeleiders (niveau 3 en 4)

Terheijden

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief