New York Pizza Bergen op Zoom viert zijn 12,5 jarig jubileum.
New York Pizza Bergen op Zoom viert zijn 12,5 jarig jubileum.

12,5 jarig jubileum New York Pizza Bergen op Zoom

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - New York Pizza Bergen op Zoom viert dit jaar haar jubileum. Door constante focus op kwaliteit, service en hygiëne is na 12,5 jaar Rob Spek samen met zijn team van ruim 50 medewerkers uitgegroeid tot het grootste bezorgrestaurant van 't Krabbegat.


"Het gemak van bezorgen is de laatste jaren explosief toegenomen." Daarnaast blijft New York Pizza goed luisteren naar de markt: onze producten zijn volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- & smaakstoffen. Daarnaast kan je bij ons ook vegan en glutenarme pizza's bestellen.

Vrijdagavond is het pizza-avond en hebben we één keer per maand op vrijdag een megastunt in de vorm van de 2e pizza gratis bij bezorgen en afhalen! "Het is dan net een fabriek, waarbij de pizza's letterlijk non-stop van de lopende band afrollen!"

Samen met het bedrijf Soshallmediabee, welke geleid wordt door Koen Timmermans, worden marketingacties bedacht, zoals de 'Straat van de Week' actie. Elke week ontvangt een willekeurige straat dan een kaart in de brievenbus, waarmee je een gratis pizza thuis kan laten bezorgen.

Sinds kort is er een nieuw fenomeen geïntroduceerd: de 'Pizza-Challenge!' Hierbij worden smulgrage duo's uitgedaagd om een gigantische pizza van 60 cm te verslaan. Zijn jullie de snelste in 3 maanden tijd? Dan ontvang je een jaar lang gratis pizza's! 

FOTOSERIESVacatures

Natuursteen bewerker

st Michelsgestel

FRUITPLUKKERS

Woensdrecht

Kapper (m/v)

Oudenbosch

Assistent - beheerder m/v

Bergen op Zoom

Installatie monteur

Zundert

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief