Afbeelding
Foto: Guido van der Kroef

Politie zoekt doorrijder van aanrijding op A58

Door: Peter Houtepen Politie

BERGEN OP ZOOM - De politie is op zoek naar de chauffeur van een zwarte Kia Sorento die woensdagmiddag is doorgereden na een aanrijding op de A58.

De aanrijding vond omstreeks 12.00 uur plaats bij hectometerpaal 95.5 in de rijrichting Roosendaal/Bergen op Zoom, vlakbij de trajectcontrole. Hierbij belandde een Jeep in de sloot nadat de bestuurder van de zwarte Kia Sorento zijn auto tussen twee voertuigen wurmde terwijl hiervoor geen ruimte meer was. Ondanks een ultieme rempoging van de Jeep kon de bestuurder hiervan een botsing niet meer voorkomen. De Kia raakte vervolgens de vangrail en reed daarna door.

Door het ongeval raakten twee personen gewond. Zij moesten naar het ziekenhuis vervoerd worden. Bij de politie is een signalement bekend van de bestuurder van de Kia. Eventuele getuigen wordt gevraagd zich te melden, zeker als zij het kenteken genoteerd hebben. 

Informatie? Telefoon 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06-12007006. Belt u liever anoniem? Dan 0800-7000 met vermelding zaaknummer 2019029397.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief