F!Tquiz wandelroute met quiz

woensdag 23 juni 2021 12:46 tot 15:00

De F!TFabriek organiseert een leuke wandelroute met quiz.
Inmiddels is het corona virus al ruim een jaar in Nederland en ervaart iedereen de gevolgen hiervan, de senioren het meest van allen. Mist u het contact met mensen of heeft u last van een stijve rug door het vele binnen zitten? Misschien is de F!TQUIZ dan wel iets voor u! Op 23 juni organiseren wij een wandelroute voor senioren met verschillende beweegoefeningen. Ook is er in de wandelroute een leuke quiz verwerkt over verschillende onderwerpen.
Weet u op tijd het juiste liedje te raden? Of weet u als snelste het antwoord op de vraag over de lekkerste koekjes van Nederland? Mist u de gezelligheid en beweging? Neem dan deel aan de F!TQUIZ.
U kunt zich aanmelden door uw naam en contactgegevens te mailen naar L.dekock@fitfabriekboz.nl of mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar 0164-201205.

De wandelroute is circa 4 k/m en wordt gelopen in groepjes. We verzamelen om 12.45 uur bij Zwembad de Schelp en zullen starten om 13.00 uur. We verwachten rond 15.00 uur weer terug te zijn, maar dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Indien er veel aanmeldingen zijn, verdelen wij de groepen in ochtend en middag. Uiteraard nemen wij alle maatregelingen in acht.

Locatie