• Alles
 • (1)
  Bingo
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Fiets - Wandeltocht
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Concert

Paper Matters bij Gallery Lukisan

woensdag 4 augustus 11:00 - 17:00 uur

Foto: S Salim

Tentoonstelling “Paper Matters” bij Gallery Lukisan, Bergen op Zoom, laat werken van 2 kunstenaars die zich laten inspireren door het veelzijdige medium papier.
Laura Casas Valle, is een grafisch kunstenaar uit Arnhem. In haar werk is de menselijke figuur een terugkerend gegeven. Ze laat zich graag inspireren door de natuur, architectuur en beelden uit de media. Voor deze tentoonstelling onderzoekt ze de ruimtelijkheid van het traditionele platte vlak van een etsafdruk, breekt het open en laat de toeschouwer letterlijk binnen in het kunstwerk gluren.
Herlambang Bayu Aji is een kunstenaar uit Indonesië, die nu in Berlijn woont en werkt. Zijn werk kenmerkt zich door de samensmelting van multi-culturele identiteiten en mythologieën. Voor deze tentoonstelling maakt de kunstenaar een installatie die bestaat uit verschillende papier-maché beelden, uitgeknipte papier figuren en schilderijen, begeleid met de speciaal door de kunstenaar gecomponeerde muziek, getiteld ”Agung”, die hij zelf speelt en opneemt in de studio van Dorle Ferber, een Duitse componiste en musica.

Tentoonstelling is te zien t/m 7 augustus, woensdag tot zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Gallery Lukisan, Moeregrebstraat 72, 4611JD Bergen op Zoom.


deel deze activiteit

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief