Rommelmarkt te Halsteren
Rommelmarkt te Halsteren Foto: Stichting Behoud Quirinuskerk

Grote rommelmarkt

zaterdag 18 september 2021 9:00 tot 15:00

Onder auspiciën van de Stichting behoud de St.Quirinuskerk wordt, na absentie van één seizoen als gevolg van de Coronapandemie, op zaterdag 18 september wederom een grote rommelmarkt gehouden in de H. Quirinuskerk te Halsteren. 

Met een billboard op het kerkplein wordt het evenement aangekondigd, zodat passanten aan het ‘event’ worden herinnerd. Helaas dit jaar alleen de rommelmarkt, omdat de gebruikelijke koppeling met de braderie geen doorgang kan vinden. Een groot en divers aanbod van oude maar zeer bruikbare spullen, soms wat nostalgisch of wel uit grootmoederstijd, maar zeker ook andere meer moderne hebbedingetjes. Van de bezoeker wordt wel verwacht dat men zich strikt houdt aan de geldende coronamaatregelen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de kerk in de vorm van het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en diverse aanschaffingen ten behoeve van de kerkelijke diensten, bijv. de bekostiging van alle apparatuur voor de zogenoemde livestreamuitzendingen vanuit de kerk bij erediensten en uitvaarten. Ook de kosten van een reparatie aan en bij het grote orgel worden door de stichting gesponsord.

Vele vrijwilligers staan weer klaar te helpen bij de opbouw of tijdens de openstelling. Wilt u zelf ook een steentje bijdragen en de handen uit de mouwen steken meld u zich bij mevrouw Corry Hoetelmans of Adrie Rockx. U bent welkom tussen 09.00 en 15.00 uur.

Locatie