Sinterklaas trakteert de beste hardlopers op iets extra lekkers.
Sinterklaas trakteert de beste hardlopers op iets extra lekkers.

Zondagochtend Surpriseloop in De Melanen

Door: Janny Mathijssen Algemeen

HALSTEREN - In natuurgebied De Melanen in Halsteren lost Sinterklaas zondag 3 december om 10.00 uur het eerste startschot voor de Surpriseloop. Kinderen van alle leeftijden kunnen dan gratis meedoen aan een loop over 850 meter. Eerst doen ze samen met zwarte piet een warming-up. Na het lopen ontvangt iedereen een aardigheidje van sint en piet. De beste drie jongens en meisjes komen op het erepodium te staan.

Aansluitend, rond 10.20 uur, is de beurt aan volwassen prestatielopers en wedstrijdatleten voor de Surpriseloop over 5 en 10 kilometer. In het fraaie gebied is een ronde van 2500 meter uitgezet. De organisatie van de loop is in handen van een nieuwe werkgroep binnen plaatselijke atletiekvereniging AC Olympia Halsteren.

Inschrijven
Inschrijven voor de diverse afstanden kan vanaf 9.15 uur tot een kwartier voor de start in Monkey Town, Langstraat 5, 4661 SE Halsteren. Alle deelnemers ontvangen een surprise bij de finish. Tevens zal een verloting plaatsvinden onder alle lopers. Om 11.30 uur is de prijsuitreiking aan de 1e, 2e en 3e vrouw en man op de 5 kilometer en op de 10 km.
De opbrengst van deze loop wordt gedoneerd aan kindervakantiespel "Onder de Panne" in Halsteren.
Deelname aan de jeugdloop is gratis; meedoen aan de Surpriseloop over 5 of 10 kilometer.
Start en finish zijn nabij de parkeerplaats bij speelparadijs Monkey Town.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief