Afbeelding

Bezoek de KerstKunstmarkt op het Markiezenhof

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Met ruimte voor maar liefst 24 verschillende kunstenaars uit heel Nederland biedt de KerstKunstmarkt op het Markiezenhof voor iedere bezoeker wat wils. Van glaswerk tot sieraden en schilderijen tot keramiek. Kijk op zaterdag 16 en zondag 17 december je ogen uit op het Markiezenhof.

De KerstKunstmarkt is een samenwerking tussen StaBoZ, Ondernemersvereniging Sterck en het Markiezenhof. Kunstenaar Koos Beemsterboer is blij dat de partijen de handen ineen hebben geslagen om de markt te realiseren. "De Kunstmarkt stond vorig jaar ook op het Markiezenhof, maar toen tijdens de Krabbenfoor. Dat was een enorm succes, dus ik ben blij dat we terug kunnen keren naar Bergen op Zoom."

Diversiteit

Kunstenaars uit heel Nederland konden zich aanmelden om deel te nemen aan de KerstKunstmarkt. Zelf staat Beemsterboer met zijn schilderijen op de markt. Maar ook zijn er kunstenaars aanwezig met sieraden, rubber, glazen objecten en keramiek. "Het is echt enorm divers", stelt Beemsterboer trots. "Ik hoop dat ook dat er weer veel bezoekers naar het prachtige plein van het Markiezenhof komen om de KerstKunstmarkt te aanschouwen."

De KerstKunstmarkt is geopend op zaterdag 16 december en zondag 17 deceber van 11.00 uur tot 17.00. De markt is gratis toegankelijk.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief