Drukte op het kadetjesbal FOTO STICHTING ALTERSE CARNAVAL
Drukte op het kadetjesbal FOTO STICHTING ALTERSE CARNAVAL Foto: Stichting Alterse Carnaval

Oud Gedaon is Jong Geleerd op Kadetjesbal

Door: Hanneke Marcelis algemeen

HALSTEREN - Oud Gedaon is Jong geleerd is zeerzeker van toepassing op het Kadetjesbal, het oudste Kinderbal van Altere. De Spinooltjes van toen komen tegenwoordig zelf met hun kinderen of kleinkinderen naar het Kadetjesbal. Op 20 januari is het Broojebal, en op 21 januari het Kadetjesbal.

En ook dit jaar staat het Kadetjesbal weer in het teken van het goede doel. En dat goede doel dat zijn de Spinolen en Spinooltjes zelf. De entree is dit jaar weer helemaal gratis en voor niets. Op 21 januari 2018 zal het Kadetjesbal gehouden worden in 't Leuthol (SVW de Wittenhorst, locatie voormalige bibliotheek) en zal beginnen om 14:11 uur. Het nieuwe Alters liedje wordt bekend gemaakt en er is veel muziek van de dweilbands, Wa Gif Ut, Lamarwaaje, Toontje d'r Bij, 't Wor Wa en Lang Zat. Verder kun je jezelf weer leutig laten grimeren door de groep vrijwilligers van Kindervakantiespel "Onder De Panne". En aan het eind van de middag is er, voor de Spinooltjes, nog een "leutige" maar vooral lekkere verrassing. Kom dus met zijn allen naar het Kadetjesbal. Hoe meer Spinolen en Spinooltjes, des te leutiger het wordt.

Het Broojebal wordt gehouden op zaterdagmiddag 20 januari 2018 in De Wittenhorst (locatie voormalige bibliotheek) te Halsteren. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een gratis bakje koffie aangeboden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief