Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Gratis zwemlessen voor gedupeerde kinderen na sluiting de Schelp

Door: Hanneke Marcelis algemeen

BERGEN OP ZOOM - Kinderen die niet meer naar hun zwemles kunnen nu de Schelp voor onbepaalde tijd gesloten is, mogen ter compensatie gratis lessen gaan volgen in het buitenbad van de Melanen. De Melanen gaat ervoor zorgen dat de faciliteiten op tijd op peil zijn om de lessen te kunnen houden. Het water wordt verwarmd tot 25 graden en er komen voldoende kleed- en douchevoorzieningen. 

Dat de gratis zwemlessen van een half uur bij De Melanen niet hetzelfde zullen zijn als bij De Schelp, geeft het team van De Schelp eerlijk toe. "De voorzieningen zijn uiteraard anders, maar we gaan er een feest van maken!". De gratis lessen in Halsteren zijn een compensatie voor de kinderen wiens lessen zijn stilgelegd door de sluiting van het binnenbad. De Schelp heeft ook een regeling getroffen met het Roosendaalse De Stok of het Halsterse De Agger. Beide accommodaties zijn bereid kinderen tijdelijk in hun lessencyclus op te nemen.  De baden werken net als de Schelp ook volgens de opleidingseisen en richtlijnen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. 

Wie vragen heeft aan de medewerkers van De Schelp kan sinds woensdagochtend terecht bij de servicedesk die is ingericht in De Boulevard. Mail naar info@deschelpendemelanen.nl of bel naar 06 818 709 93



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief