Afbeelding
Foto: Politie

Bureau Brabant behandelt drugsonderzoek en pinpasdiefstal in Bergen op Zoom

Door: Mura Kuijpers Actueel

BERGEN OP ZOOM - Tijdens de uitzending van Bureau Brabant aanstaande maandag, behandelt de politie onder meer een drugsonderzoek en het pinnen met een gestolen bankpas in Bergen op Zoom.

In het drugsonderzoek is de politie op zoek naar een nog onbekende man met lang zwart haar die op 25 januari van dit jaar uit een pand aan de Beukenlaan in Bergen op Zoom vlucht door uit een raam op de eerste verdieping te springen.

Op dat adres vinden de agenten een partij grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. Er zijn beelden van de vluchter die bij een tankstation in een auto stapt, vermoedelijk in een Renault clio.

Daarnaast krijgt ook een andere zaak in Bergen op Zoom aandacht. Bij een supermarkt aan de Antwerpsestraatweg doet op donderdag 9 november 2017 rond 14.00 uur een 81-jarige vrouw boodschappen. Ze rekent af met haar pinpas.

Thuis aangekomen ontdekt ze dat de portemonnee met haar passen gestolen is. Bij navraag bij de bank blijkt dan dat er al een aanzienlijk geldbedrag van haar rekening is opgenomen. Er zijn beelden van de man die met de gestolen bankpas bij een bank in Bergen op Zoom geld opneemt.

Bureau Brabant wordt maandag om 18.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief