Afbeelding
Foto: Stockfoto

Young Creations organiseert 'zomers' examenfeest Papi Loco

Door: Marijn Riemens algemeen

BERGEN OP ZOOM - Vandaag is de laatste dag van de examens. Waar vmbo-leerlingen afgelopen vrijdag voor het laatst hun meerkeuze- en open vragen invulde, mogen een aantal havisten en vwo'ers nog aan de slag met vreemde talen. Om te vieren dat de examenperiode daarna (voorlopig) voorbij is en de zomer voor de deur staat, organiseert Young Creations op vrijdag 1 juni in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom het examenfeest Papi Loco.

Het examenfeest, dat van 21.00 uur tot 3.00 uur duurt, is toegankelijk voor iedereen vanaf vijftien jaar. Ook degenen die geen examen hebben gedaan zijn van harte welkom. De dj's Puri, Sambo en Quincy Wilson zorgen met hun muziek ervoor dat de zomer goed wordt ingeluid. Daarnaast krijgen ook de lokale dj's Izzabelle, FlyTech en Day Kingsley een podium en zijn er danseressen, lasers en CO2-jets aanwezig. 

Tickets

De tickets voor Papi Loco zijn online verkrijgbaar via de website https://www.gebouw-t.nl/event/28941/Papi-Loco-examenfeest. De kaartjes worden ook voorafgaand aan het examenfeest aan de deur van Gebouw-T verkocht. Bestel je online een ticket voor Papi Loco, dan betaal je tien euro. Kom je echter samen met vier vrienden naar het feest, dan betaal je voor vijf kaartjes 25 euro. Meer informatie over het examenfeest is te vinden op de Facebookpagina van Young Creations.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief