Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis
Fotoalbum

Sportieve sponsorloop op De Aanloop

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - De leerlingen van De Aanloop hebben zich vanmiddag van hun meest sportieve kant laten zien. Zij renden enthousiast rondes om de school om geld op te halen voor nieuwe laptops.

De kinderen werden in drie groepen verdeeld en iedere groep ging 15 minuten lang proberen om zoveel mogelijk rondjes te rennen rond de school. En er deden zelfs een aantal sportieve leerkrachten mee, die maar liefst drie kwartier lang mee renden met de kinderen. Dat deden ze onder toeziend oog van een groot publiek. Want naast alle andere klassen, waren er ook veel opa's, oma's, papa's en mama's op de sponsorloop afgekomen.

Het doel van de sponsorloop was om geld op te halen om extra laptops voor de school aan te schaffen. De school wil geleidelijk aan overgaan van vaste computers naar laptops. Om daar een extra boost aan te geven, hield de school de sponsorloop. De leerlingen hebben zelf sponsors geworven, en enkele grote bedrijven droegen ook hun steentje bij. Hun namen hingen langs het parcours, werden omgeroepen én leerkrachten droegen borden met de namen van de sponsors met zich mee tijdens het hardlopen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief