Afbeelding
Foto: Kevin Baartmans

Donaties stromen binnen voor slachtoffer autodiefstal

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - Bergenaar Kevin Baartmans was afgelopen week de wanhoop nabij. Tijdens zijn werk als pakketbezorger werd zijn bus voor zijn ogen gestolen. Via een crowdfundingsactie steken mensen hem nu massaal een hart onder de riem en wordt er hard gespaard om genoeg geld op te halen voor een nieuwe bus.

Op de pagina van Kevin op de site van crowdfunding doet de Bergenaar zijn verhaal. Hij woont samen met zijn vriendin en dochtertje Teddy in Bergen op Zoom, en geniet met volle teugen van zijn baan als zelfstandig koerier waarbij hij met zijn eigen bestelbus pakketjes afleverd. Maar op 27 juli sloeg het noodlot toe. Zijn bestelbus werd gestolen, waardoor hij zijn werk nu niet meer kan doen.

Verdriet

"Ik ben verbaasd, boos en verdrietig", laat Kevin weten. Met de hulp van mensen uit onder andere Heerle en Kruisland schraapte hij de moed bijeen om een crowdfundingsactie te beginnen. Hij doet daarbij een oproep aan ondernemers, die begrijpen wat hij voelt nu hij zijn werk niet meer kan doen, en aan de mensen in het gebied waar hij vaak werkte. "Op deze manier hoop ik gauw weer aan het werk te gaan en met een glimlach de pakketjes te bezorgen bij de mensen." En die actie werpt zij vruchten af. Al na twee dagen tijd doneerden tientallen mensen voor 1.500 euro aan de Bergenaar.

Wil jij ook een bijdrage leveren? Ga dan naar www.gofundme.com/help-mij-aan-een-nieuwe-bestelbus.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief