Ondertekening van de huurovereenkomst.
Ondertekening van de huurovereenkomst.

Huurovereenkomst ondertekend voor nieuwe woonlocatie op parkeerplaats Zuiderdreef

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - Er ligt nu nog een parkeerterrein, maar begin 2020 moet er een nieuwe woonlocatie aan de Zuiderdreef staan voor mensen met een verstandelijke beperking. SDW tekende afgelopen week de huurovereenkomst als onderdeel van het plan de Markiezaten in Bergen op Zoom.

Als alles volgens planning gaat, start bouwbedrijf Aan de Stegge begin 2019 met de bouw van de nieuwe locatie. Hierin komen groepswoningen voor in totaal 24 bewoners. Daarnaast bevat de woonlocatie 16 individuele appartementen en 8 appartementen geschikt voor gezinnen. “We hebben geconstateerd dat er behoefte is aan individuele appartementen in de stad Bergen op Zoom, waarbij wel 24 uur per dag op begeleiding teruggevallen kan worden. Ook is er de vraag naar meer groepswoningen, waar de begeleiding in de nabijheid van de bewoners is. Met deze nieuwe locatie kunnen we die vragen ondervangen”, aldus bestuurder Brigite van Haaften.

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Samen kijken we hoe zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. En mee kunnen doen in de maatschappij.

Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl of telefoon 088-2593010. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief