Foto: Gebouw T

Gebouw-T opent vernieuwd café

BERGEN OP ZOOM - De foyer van Gebouw-T, ook wel T-Café genoemd, is de afgelopen maanden een restyling ondergaan. Met behulp van duurzame materialen heeft het café een nieuwe uitstraling gekregen. Zaterdag 10 november wordt het vernieuwde café officieel geopend, voorafgaand aan het concert van The Policed, een The Police Tribute band.


Omdat de huidige inrichting van het T-Café niet meer aan de wensen van de bezoeker voldeed werd Atelier IEP ingeschakeld om een nieuw ontwerp te maken. Zij kregen de opdracht mee het café warmer te maken, passend bij de muzikale omgeving en met gebruik van duurzaam materiaal. Dit heeft zijn vorm gekregen in een mooi en levendig decor, waarin oude paneeldeuren een tweede leven krijgen. Tevens worden er nieuwe zit- en stameubels gemaakt, waarbij ruwe balken en grenen planken een tweede leven krijgen.

Zaterdag 10 november wordt het café officieel geopend in de aanwezigheid van genodigden. Matthijs van Ipenburg van Atelier IEP zal deze avond zijn ontwerp verder toelichten. Tevens zullen sponsors van Gebouw-T ABInbev en Rabobank ingaan op het belang voor duurzaamheid. Vanaf 20:30 uur kunnen bezoekers aan het concert van The Policed genieten van de nieuwe ruimte.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat The Police hun 'reunion tour' deed. Tributeband The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Drie liefhebbers, drie muzikanten en onder andere de hits 'Roxanne', 'Message in a Bottle', 'Can't Stand Losing You', 'So Lonely' en meer! 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief