De selectie, technische staf en supporters vieren de promotie. FOTO BESTUUR MOC'17
De selectie, technische staf en supporters vieren de promotie. FOTO BESTUUR MOC'17 (Foto: Bestuur MOC'17)

Wat wordt de Bergse sportploeg van het jaar?

BERGEN OP ZOOM - De verkiezingen voor het Bergs Sportgala zijn in volle gang. Eén van de categorieën is de sportploeg van het jaar. Lees hier wie de genomineerden zijn!


MOC'17 JO-19

De jongens van MOC'17 JO-19 hebben afgelopen jaar een knappe prestatie weggezet in de hogere voetbalklasse. Zij hebben zichzelf gekwalificeerd voor nacompetitie en zijn gepromoveerd van de 4e naar de 3e divisie.

De Krabben Heren 1

Dit jaar zijn de Heren 1 van de Krabben kampioen geworden in de 2e klasse. Door deze prestatie promoveren zij komend jaar naar de 1e klasse en gaan zij nu op het hoogste niveau van Brabant spelen.

WBB Giants Heren 1

Met een team bestaande uit spelers van de eigen jeugdopleiding en eigen staf is Heren 1 van de Giants dit jaar kampioen geworden in de 2e divisie landelijk.

Stemmen kan via www.sportverkiezingenboz.nl.  De stemming van het publiek telt voor 1/7 mee met de uitslag, dus kan van doorslaggevende invloed zijn. De prijzen worden uitgereikt tijdens het Sportgala op 14 december in De Maagd. Onder andere Rico Verhoeven zal daarbij aanwezig zijn om zijn oeuvre-award in ontvangst te nemen én om een prijs uit te reiken. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief