Foto: Remko Vermunt

Halsterse Christel genomineerd voor Student van het Jaar bij Avans

HALSTEREN - De Halsterse Christel Verbogt is in de race om bij de Avans Hogeschool uitgeroepen te worden tot Student van het jaar. Samen met vier anders studenten is ze genomineerd voor de prijs.


Christel volgt een deeltijdopleiding communicatie aan de Hogeschool. Ze zet zich vol energie en overtuiging in voor mensen met een 'beperking'. Een term die ze zelf graag niet gebruikt, Zelf kreeg ze op achttienjarige leeftijd een heftige diagnose te verwerken. Ze heeft een hypermobiliteitssyndroom, een maagverlamming en een neurologische aandoening waardoor ze op haar zeventiende al in een rolstoel belandde. Via haar blogs en vlogs en interviews werkt ze hard aan het aanpakken van het onbegrip wat er heerst over mensen met een 'beperking'. Ook deed ze mee aan de Mis(s) verkiezing en zet ze zich  als ambassadeur in voor diverse stichtingen en werkt ze voor Zorgkaart Nederland.

In totaal zijn er 5 studenten genomineerd. Het is het derde jaar op rij dat de Student van het Jaarverkiezing wordt gehouden op de Hogeschool. Een onafhankelijke jury buigt zich over de vijf genomineerden en beslist wie de winnaar van deze eervolle titel wordt. De jury bestaat uit Emy, de winnaar van de verkiezing van vorig jaar, columnist Stefan van Teeffelen en  lid van het College van Bestuur Jacomine Ravensbergen. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief