Een eerdere editie van de Santarun
Een eerdere editie van de Santarun (Foto: Archief de Bode)

Huub Hangop opent de 5e Bourgondische Santarun

BERGEN OP ZOOM - De Bourgondische Santarun wordt traditiegetrouw geopend door een sportman/vrouw. Maar dit jaar gooit de organisatie het over een andere boeg. Ze hebben Huub Hangop gestrikt om de opening te komen doen.


"Het pas in de lijn die we hebben uitgezet", aldus de organisatie. "We beginnen direct met het vieren van ons eerste lustrum. Huub Hangop, zanger-entertainer, trekt langs zalen en tenten met zijn feesthits in een super vrolijke feestshow met uiteraard maar één doel: zaal op z’n kop! Een optreden zonder toegift heeft Huub in de afgelopen zesendertig jaar nog nooit meegemaakt."

Hangop is onder andere bekend door zijn single 'Ik wil ook zo'n broek met van die zakken aan de zijkant.' Sinds 2011 werkt hij samen met Feest DJ Maurice en Berk Music, net als Snollebollekes. Sinds die nieuwe samenwerking maakt Huub Hangop weer volop carnavalsmuziek.

Joris Völker voorzitter van de Bourgondische Santarun laat weten erg verheugd te zijn met zijn komst. Hangop zal tevens de warming up doen en samen met wethouder Patrick van der Velden het opening schot verzorgen via het kanon dat elk jaar wordt ingezet. De opening van de Santarun wer eerder verzorgt door Rico Verhoeven, Arnold van der Leyden en Michael Bogaard.

Aanmelden voor de Bourgondische Santarun. www.santarunbergenopzoom.nl 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief