Voorbereidingen voor de musical de Producers in maart 2018
Voorbereidingen voor de musical de Producers in maart 2018 Foto: Dick Vermaas

Stichting BOV maakt zich op voor uitreiking Musical Awards

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - Vanavond is het zo ver: de uitreiking van de Amateur Musical Awards. Stichting BOV is maar liefst vier keer genomineerd voor de Amateur Musical Awards 2018. De Producers, de spraakmakende productie van het afgelopen seizoen, is genomineerd voor: Beste Musical, Beste Ensemble, Beste Mannelijke Hoofdrol (Albert-Jan Verhees in de rol van Leo Bloom) en Beste Vormgeving/ Toneelbeeld. 

Het gala vindt vanavond plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Ook dit jaar bestaat de vakjury uit Jacques d'Ancona, Marianne van Wijnkoop, René van Kooten, Lone van Roosendaal, Hans Cornelissen en Arno Bremers. Pia Douwes zal net als voorgaande jaren de naar haar vernoemde Talent Award uitreiken.

Extra waardering

De musical werd afgelopen maart 7 keer opgevoerd in Theater de Maagd in Bergen op Zoom. Ook door het eigen publiek werd de musical goed ontvangen. Deze nominaties zijn een mooie extra waardering!

Meer informatie over de Amateur Musical Awards is te vinden op: www.ama.nl. Bezoek de website voor meer informatie over Stichting BOV en de aanstaande productie: www.stichtingbov.nl.

In het Luxor Theater zijn de voorbereidingen in volle gang



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief