Vastenavend in het Krabbegat
Vastenavend in het Krabbegat (Foto: Hans de Bot)

Vastenavendexposities in 't Krabbegat en Altere openen dit weekend

HALSTEREN/ BERGEN OP ZOOM - Met de vastenavend in het vooruitzicht, openen er dit weekend niet één maar twee vastenavendexposities. Eén in Altere, en één in het Krabbegat.

In Altere kun je je 'laote verROOVERE' door de duotentoonstelling van vader en zoon Christ en Perry Schuurbiers. Beide geen onbekenden in Altere en omstreken. Vader Christ heeft lange tijd  het gerijke van bc de Waterstraot ontworpen en tegenwoordig is Perry de ontwerper. Hun werk is te te zien in de etalage van Dorpstraat 73H. De onthulling zal zijn op zaterdag 09-02 om 13.11 uur. Prins Ambrosio IX en gevolg is daarbij aanwezig


Krabbegat

In het Krabbegat is de koers uitgezet en hebben de cursisten van Dees Goosen een serie vastenavendschilderijen gemaakt. Deze schilderijen zijn te koop en de opbrengst gaat in zijn geheel naar de jeugd van bc de Knutselaers. De werkstukken zijn te zien in de etalage van de Kortemeestraat 9 en de Bosstraat 22. Op zondag 10-02 om 15.45 uur zal Prins Nilles d'n derde met zijn gevolg de etalage in de Kortemeestraat onthullen.


  

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief