Charley - de komische musical. Met: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Jonathan Demoor, Laus Steenbeeke, Job Bovelander, Aimée de Pater, Hugo Haenen en Priscilla Knetemann.
Charley - de komische musical. Met: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Jonathan Demoor, Laus Steenbeeke, Job Bovelander, Aimée de Pater, Hugo Haenen en Priscilla Knetemann. (Foto: Joris van Bennekom)

Jon van Eerd brengt musical Charley naar De Maagd

BERGEN OP ZOOM -  Jon van Eerd, de meester van de lach, brengt zijn musical Charley naar De Maagd. Gebaseerd op zijn bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West- End en Broadway-componist Michael Reed een hilarische komische musical die niet eerder te zien was. Op 6 februari 2019 is de musical te zien in De Maagd in Bergen op Zoom.De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. De wereldpremière van de musical Charley was in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Van Eerd speelt wederom de hoofdrol. Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem..excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.


Deze spetterende voorstelling komt bij De Maagd met een live orkest en sterrencast. Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical die in december in première gaat. 

FOTOSERIESVacatures

Fruitplukkers

Woensdrecht

Facturist

Baarle-Nassau

Beginnend autopoetser/verkoper

Heusden

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Teamleider Klantenservice

Etten Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief