Hond Ice
Hond Ice (Foto: Melanie Levering)

Deze Bergse honden maken kans op de titel Mooiste hond van Nederland

BERGEN OP ZOOM - De mooiste hond van Nederland komt misschien wel uit Bergen op Zoom. De stembussen voor de jaarlijkse wedstrijd zijn geopend, en er doen tientallen Bergse honden mee.


Op de website van de wedstrijd zijn alle genomineerden per gemeente te bekijken. Zo ook hond Ice (zie foto hierboven). Alle baasjes hebben een mooie foto van hun dier mogen aanleveren, en een korte omschrijving. Zo laat Diana weten dat haar zwarte labrador Ilvie de prijs verdiend. "Ze is bij ons gekomen toen ze 7,5 week oud was voor de KNGF. Wij zijn puppy pleeggezin en zouden Ilvie klaar stomen, te socialiseren om naar school te gaan voor Blindegeleidehond. Om medische redenen is zij afgekeurd en hebben wij haar geadopteerd. Ze is een beauty, en vreselijk lief."

Stemmen

Vanaf 5 februari tot en met 12 maart 2019 kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar mooiste hond. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. 

De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

Mee doen

Denk je dat jouw hond de mooiste van het land is, en doe je nog niet mee aan de wedstrijd? Aanmelden is nog mogelijk! 

FOTOSERIESVacatures

Horecapersoneel m/v

Oudenbosch

Full-Time winkelpersoneel

Oosterhout

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Medewerkers Huishouding Thuiszorg

Weert

Bezorgers

Zundert

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief