Sjefkes presenteren het 18e Vastenavondconcert in de Stoelemat
Sjefkes presenteren het 18e Vastenavondconcert in de Stoelemat (Foto: Hans de Bot)

De Sjefkes liggen op koers voor het Vastenavondconcert

  algemeen

BERGEN OP ZOOM - De Sjefkes liggen op koers bij het organiseren van het 18e Vastenavondconcert op zaterdag 16 februari. Dit muzikale spektakel zal traditiegetrouw plaatsvinden de zaterdag na het Neuzebal in evenementenzaal de Stoelemat te Bergen op Zoom.


De Sjefkes hebben als thema: “Uit de ouwe doos”! Zouden de Goldstars of Kolping 1 nog eens herleven? Het belooft in ieder geval weer een hoogstaande voorstelling te worden met veel herkenningspunten voor de Bergse Vastenavondvierder. Laat u verrassen!
 

Gastoptredens
Er zijn verschillende gastoptredens in het programma opgenomen van onder andere de Music Compagnie, Dweilband Un Opke Leut, de Crab Town Three, Jan Jimkes en nog vele anderen. Het Vastenavondconcert begint op 16 februari 2019 om precies 20.11 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Na afloop is er nog een bal na om deze gezellige avond af te sluiten. Zorg ervoor dat u deze avond niet mist!

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn te koop bij: Schoenmode den Boer, Primera MCD Bloemendaal, Primera Halsteren, Primera Zonneplein en Bergse Dumphal of via: www.uwlocatie.com 

FOTOSERIESVacatures

Fruitplukkers

Woensdrecht

Facturist

Baarle-Nassau

Beginnend autopoetser/verkoper

Heusden

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Teamleider Klantenservice

Etten Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief