Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Flinke hoeveelheid drugs aangetroffen in loods Kruisakkers

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Tijdens een controle op donderdag 14 februari is er in een loods aan de Kruisakkers in Bergen op Zoom een flinke hoeveelheid verdovende middelen gevonden. De vier aanwezige personen zijn als verdachte aangehouden. 

Na een grondige doorzoeking is er ruim 27 kilo hennep, 315 gram hasj en een ponypack cocaïne gevonden. Daarnaast zijn er ook een signaalverstoorder, een sealapparaat, diverse bankpassen, enkele telefoons en kweekmateriaal in beslag genomen. 

De verdachten, drie mannen van 37, 34 en 22 jaar uit Bulgarije en een 32-jarige man uit Den Haag, zijn voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Zij zitten voor nader onderzoek in beperkingen. Dat houdt in dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, alleen met hun advocaat. Zondagochtend 17 februari is een vijfde verdachte aangehouden in deze zaak. Het gaat om een 34-jarige man uit Bergen op Zoom.

In het kader van afpakken van crimineel geld zijn donderdag ook een bestelbus, een motor en een flinke hoeveelheid geld in beslag genomen. Het afpakken van crimineel geld is een belangrijk onderdeel van de strijd tegen de georganiseerde misdaad en de kleinere, veelvoorkomende criminaliteit.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief