Het shintai judoshow team met het behaalde Goud. FOTO P. GOOSSENS
Het shintai judoshow team met het behaalde Goud. FOTO P. GOOSSENS Foto: P.Goossens

Twee Nederlandse titels voor Shintai judoka's

Actueel

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen weekend werd in Roermond het NK judo Kata georganiseerd. Shintai was met 4 teams present en wist 2x goud en zilver te behalen.

In de katame-no-Kata B klasse behaalden Kayleigh de Crom en Wessel van Roosendaal na een zeer mooie uitvoering het Zilver. 

In de Katame-no-Kata A klasse werd Peter Goossens samen met Hans van Raak kampioen. Voor Peter was dit de 10e titel in het katame-no-Kata op rij. Een prestatie die nog andere Nederlandse judoka hem heeft nagedaan.

In het nage-no-Kata demonstreerden Peter Goossens en Jelle van Roosendaal een zeer fraai Kata. Jammer genoeg werd er in de finale een fout gemaakt waardoor een podium plaats werd verspeeld. Balen dat zoiets op zo’n kampioenschap nu juist moet gebeuren. Uiteindelijk eindigde Peter en Jelle op de 4e plaats

Ook deden Wessel, Jelle, Kayleigh, Peter, Simon en Roel mee met het onderdeel judoshow. Met een fraaie show werden zij Nederlands Kampioen. Fraaie prestaties van het Shintai team. Het shintai team is trots op de behaalde prestaties.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief