Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Cafetaria 't Vijfde overvallen door gewapende man

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - De werknemers van cafetaria 't Vijfde aan de Kastanjelaan zijn gisterenavond opgeschrikt door een gewapende overval. Een man kwam rond 22.00 met een wapen de zaak binnen.

De man richtte een vuurwapen, waarvan niet bekend is of het een nepvuurwapen is, op een personeelslid en eiste geld. Met enkele bankbiljetten verdween de dader en vluchtte – zover bekend – te voet weg. De politie rukte massaal uit voor de overal. Ter plaatse bleek de dader al gevlucht te zijn. De politie stelde een buurtonderzoek in en agenten speurden de omgeving nog af met een politiehond, maar troffen niemand meer aan. Er zijn camerabeelden, maar de politie zoekt naar meer informatie om de dader te achterhalen.

Oproep
Als u informatie over deze zaak heeft, kunt u contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006., of u kunt een tipformulier invullen. Graag met vermelding van het dossiernummer 2019054014 vermelden.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief