Breigtley
Breigtley (Foto: Frans Adriaansen)

Doneeractie voor Bergse Breightley brengt al zo'n 2000 euro op

BERGEN OP ZOOM - Er is een doneeractie in het leven geroepen voor de Bergse Breightley. Het vijfjarige zoontje van Kimberly, en het broertje van Dylano, heeft een acute vorm van Lymfatische leukemie. Om voor het jonge gezin in ieder geval de financiële zorgen weg te kunnen nemen, is er al zo'n 2000 euro gedoneerd.


Het is nog maar kort geleden dat er bij Breightley acute leukemie is vastgesteld. Hij moest een zware operatie ondergaan in het Maxima ziekenhuis. Op zijn borst is een module aangebracht, die bij de chemokuren kan worden gebruikt. Op die manier moet Breightley stukje bij beetje beter worden gemaakt.

Voor de oom van Kimberly, Frans Adriaansen, is het moeilijk om te zien hoe zijn goedlachse neefje lijdt onder de ziekte en de chemokuren. "Je ziet de pijn in zijn ogen, dan moet je flink zijn om te blijven kijken. Hij is aangekomen en loopt moeilijk door de chemokuren. Twee keer per week moeten ze naar Utrecht, en de verzekering dekt niet alle kosten. Dus dat is een serieus probleem. Ik roep dan ook iedereen op om te doneren. Om in ieder geval de financiële zorgen weg te nemen."

Doneren kan via de link www.doneeractie.nl/actie/33932. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief