Foto: Hanneke Marcelis

Bergen op Zoom maakt zich op voor NLdoet

BERGEN OP ZOOM - Het wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland genoemd: NLdoet. Aankomend weekend, en ook vrijdag al, steken vrijwilligers weer op diverse plekken in de gemeente de handen uit de mouwen.


Tijdens NLdoet steken duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om een steentje bij te dragen aan lokale initiatieven. En dat zijn niet alleen mensen die altijd al als vrijwilliger actief zijn. De actie is juist bedoeld om ook mensen die normaal nooit vrijwilligerswerk doen, eens een dagje te laten ervaren hoe dat is. En voor verenigingen en organisaties is dat ideaal. Zij hebben de mogelijkheid om wat klussen gedaan te krijgen, en kunnen misschien ook enkele nieuwe vrijwilligers aan zich binden.

Acties

Organisaties en verenigingen kunnen via www.nldoet.nl een actie aanmelden. Zo wordt er een grote schoonmaak gehouden bij inloophuis het Getij, wordt in Halsteren het bos aan de Klaverblokken uitgedund, neemt scouting Halsteren het terrein onder handen en gaat Roeivereniging Aquarius buitenplaten aanbrengen aan het nieuwe clubhuis.

Wie een steentje bij wil dragen, kan zich voor de acties aanmelden via www.nldoet.nl. Ook het aanmelden van een klus is nog mogelijk. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief