Terras wordt hier nodig aangepakt.  FOTO T. V. AGTMAAL
Terras wordt hier nodig aangepakt. FOTO T. V. AGTMAAL (Foto: T.v. Agtmaal)

Rotaryclub geeft 't Opkikkertje een steuntje in de rug

BERGEN OP ZOOM - Vrijwilligers van de Rotaryclub Bergen op Zoom Noord hebben zaterdagmorgen 6 april drie aangepaste vakantiebungalows, ingericht voor minder validen, van stichting 't Opkikkertje goed onder handen genomen.


De Rotaryclub helpt jaarlijks in de aanloop naar een nieuw vakantieseizoen al vanaf 2008 mee met de jaarlijkse schoonmaakbeurt. Terrassen werden met een hogedrukspuit opgeknapt, het houtwerk werd gereinigd en de goten werden schoon gemaakt. De Rotaryclub was al in 1983 reeds betrokken bij de bouw van de eerste bungalow, daarvoor hadden zij de fundering gestort. De stichting ’t Opkikkertje welke met alleen maar vrijwilligers werkt is bijzonder dankbaar voor deze jaarlijks terugkerende actie.


Verder is 't Opkikkertje bezig met het uitbreiden van de bungalows met 2 extra toiletten die mede dankzij diverse sponsoren, maar ook vooral de handen van vele vrijwilligers tot stand gaan brengen.
Waar we ook vraag naar hebben is vrijwilligers met groene vingers om onze tuin schoon te kunnen houden. Dit alles doen we om onze medemens die minder lichamelijk actief is een betaalbare aangename vakantie kunnen bieden in een bungalow die voor hem of haar is ingericht.  

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief