Eén van de betrokken DJ's
Eén van de betrokken DJ's (Foto: Joey Cross)

Eerste editie van Oude Liefde Roest Niet in The Loods

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Na een succesvolle editie van Das Apres Ski Fest is er op 20 april een nieuw festival van het Bergse Focus Events genaamd: Oude Liefde Roest Niet. Dit is het eerste indoor festival dat overdag plaatsvindt in de regio.


De voorbereiding is in volle gang, de line-up is bekend en meer dan de helft van de kaarten is verkocht. Het nieuwe festival Oude Liefde Roest Niet vindt plaats in The Loods in Roosendaal. “Mensen zijn lyrisch als ze deze locatie voor de eerste keer binnenstappen, omdat het de sfeer van de underground ademt. En een groot voordeel, in drie minuten loop je naar het station”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Overdekte area’s

Met dit festival gaan de organisatoren terug naar hun roots. “Naar de tijd dat we 15 jaar geleden zelf veel op stap gingen naar discotheken in België. Die clubsfeer ademt het feest”, zegt Hopmans. Op het festival zijn drie overdekte area’s en is er een buitenterrein waar festivalgangers kunnen eten of chillen. Doordat het festival om 23.00 uur is afgelopen kan iedereen nog een laatste trein naar huis pakken.

Echte liefde

De eerste editie is gelijk gevuld met een mooie line-up. Zo draaien artiesten als DJ The Prophet, Deepack, Luna, Pat B en vele anderen in area 1 Echte liefde. Staan op area 2 artiesten als Vince, Nosferatu, Panic en Bass-D. En is er een area met de vrienden van toen als The Retro Project. De eerste editie van Oude Liefde Roest Niet is op zaterdag 20 april van 13.00 tot 23.00 uur in The Loods. Er zijn nog losse tickets verkrijgbaar via www.olrn.nl.  

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief