Afbeelding

Pech tijdens warm paasweekend: De Melanen blijft dicht vanwege lekkages

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - Het paasweekend belooft zomers te worden, maar zwemliefhebbers kunnen dit weekend nog niet bij De Melanen terecht. Het bad zou zondag 21 april openen, maar vanwege lekkages gaat dat niet door. De werkzaamheden nemen ongeveer een week extra in beslag, waardoor het bad pas maandag 29 april open gaat.

Na het ontmantelen van de blaashal begin deze maand, is door het voltallige personeel hard gewerkt om zwembad de Melanen weer in orde te maken voor het buitenseizoen. Alle werkzaamheden lagen op schema voor de geplande opening op 21 april aanstaande.

Bij het vullen van het recreatiebad werden echter lekkages geconstateerd. Daarom moet het bad opnieuw worden leeggepompt. Dit kost vanzelfsprekend extra tijd. Afhankelijk van de reparatiewerkzaamheden is de te verwachten openingsdatum nu vastgesteld op maandag 29 april. Het zwembad verstrekt updates over de exacte openingsdatum via de website. 

De reeds geplande voorverkoopdata blijven gehandhaafd. De Paasspeurtocht komt om deze reden te vervallen. Alle abonnementhouders wordt na de heropening van De Schelp wel iets extra's aangeboden: gedurende de eerste twee weken krijgen zij GRATIS toegang tot deze geheel vernieuwde zwemaccommodatie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief