Afbeelding

Lepelstraat maakt zich op voor 'laatste' Koningsdag

Door: Hanneke Marcelis

De komende Koningsdag zal een bijzondere worden voor Lepelstraat en zijn inwoners. Door het stoppen van de huidige leden van de Oranjevereniging, en omdat er geen opvolgers zijn gevonden, zal dit jaar de laatste Koningsdagviering worden onder leiding van Oranjevereniging Lepelstraat. De leden van de Oranjevereniging zijn allen ook actief in andere verenigingen of activiteiten, hierdoor is helaas de beschikbare tijd zo klein geworden, dat men geen goede Koningsdag meer kunnen organiseren. 


Ondanks de oproep om opvolgers voor de Oranjevereniging te werven, zijn er geen mensen gevonden die deze over willen nemen. Daarom zal het Koningsdagprogramma er dit jaar anders uitzien, en zal er een Koningsnacht plaatsvinden, welke symbool zal staan voor het afscheid van de Oranjevereniging.


Om 21:00 zal coverband "The Rousers" (bekend van o.a. de zwartecross) de aftrap geven voor een spetterende feestavond. Drive-in show "2Drive" zal hier ook zijn medewerking aan verlenen.  Op Koningsdag zelf, zaterdag 27 april, zal men om 12:00 starten vanaf  Gemeenschapshuis 't Patronaat, met een versierde fietstocht door lepelstraat.  Dit onder de muzikale klanken van dweilband Nog Eentje Toe. Aansluitend zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Om 14:00 zal er ook een bingo en biljarttoernooi starten in Buurthuis 't Weike. "Hopelijk bent u nog in grote getalen aanwezig tijdens de Koningsnacht, om de huidige Oranjevereniging te bedanken voor de fantastische jaren! Mocht u na het lezen van dit artikel alsnog interesse hebben om het stokje over te nemen, kunt u contact opnemen met Maikel van Loon via 06-46040962 of scmvloon@gmail.com"



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief