Foto: Gebouw T

Gebouw-T haalt STUKTV naar Bergen op Zoom voor eindfeest

BERGEN OP ZOOM - Gebouw-T heeft een populaire headliner binnen weten te halen voor haar eindfeest Volle Bak#1 -De Balluh!. Op 25 mei zijn het de jongens van STUKTV die naar het poppodium toekomen om scholieren die druk bezig zijn met hun eindexamens een spetterend eindfeest te geven.


Het eindfeest in Gebouw-T is speciaal in het leven geroepen voor scholieren die op dat moment net klaar zijn met hun eindexamens. Zij kunnen 25 mei stoom afblazen en de zomer inluiden. Naast de jongens van STUKTV, die bekend zijn van youtube maar ook als DJ's aan de weg timmers, staan ook Nawoddya, FlyTech en Day Kingsley op het affiche.

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en clubcircuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. STUK heeft al meerdere singles en EP's uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Dutch Valley en Festyland.

Uiteraard zijn ook jongeren die niet net eindexamen hebben gedaan van harte welkom. De leeftijd voor dit feest is 15+. Kaartjes zijn via de website van Gebouw-T te koop en kosten € 10,00. De deuren gaan om 21.30 uur open en het feest duurt tot 02.00 uur. 

FOTOSERIESVacatures

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Caravan monteur

Rucphen

Zelfstandig uitbater

Heerle

Medewerker expeditie m/v

Werkendam

Algemeen coordinator

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief