Diehards trainen altijd! FOTO SYLVIE VAN LOON
Diehards trainen altijd! FOTO SYLVIE VAN LOON Foto: Sylvie van Loon

SkategroepBoZ boekt primeur

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Ondanks het regenachtige weer vorige week woensdag werd er natuurlijk tóch gewoon getraind bij SkategroepBoZ. Dit keer niet in de sporthal op skates, maar op gympen buiten.

Het werd een natte boel door een mix van regenwater, sportief zweet en balorigheid met bidons. Niemand bleef droog, maar iedereen heeft met veel lol de skate moves verbeterd. Hoe beter de moves, hoe hoger de snelheid! Werken aan balans, kracht en conditie met de timing van een Zwitsers uurwerk. Om straks weer te knallen op de wieltjes.

Enkele leden van de club namen al eerder deel aan wedstrijden in de Stehmann Skate Competitie en het Klaverblad Bredaas Inline-skate Kampioenschap, maar nú komt de primeur: SkategroepBoZ-leden gaan in een onderling duel uitmaken wie de eerste echte Bergse Clubkampioen wordt. En wel op woensdag 26 juni a.s. Je kunt nog altijd instappen als lid bij SkategroepBoZ als je graag mee wilt doen. Neem contact op via mail naar skate@striene.nl of reageer via de pagina’s van SkategroepBoZ op Facebook en Instagram.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief