Foto: tanteLouise

Banden opgepompt en veters gestrikt voor wandelvierdaagse tanteLouise

BERGEN OP ZOOM - 'Volgend jaar weer!' Dat was het meest gehoorde commentaar na de eerste editie van tante's Wandel4daagse. Een sportief evenement voor bewoners van tanteLouise in Bergen op Zoom. Samen ontspannen en inspannen in een zeer gemoedelijke ambiance. 'De vier avonden zijn omgevlogen', vertelt een deelnemer.


Hij had het nergens anders beter kunnen zeggen dan op de Paradeplaats. Daar verzamelden de wandelaars van locaties Jacqueline, Moermont, Het Nieuwe ABG en Stuijvenburgh zich voor het hoogtepunt: een fantastische finale-avond. Onder muzikale begeleiding van Brandaris, deze mannen staan garant voor een lekker stuk muziek, sfeer en gezelligheid. De gezamenlijke wandeltocht eindigde op de Grote Markt in Bergen op Zoom, waar ze werden ontvangen door familie en vrienden. Alle deelnemers haalden trots de eindstreep. Dat werd natuurlijk beloond met bloemen, een klapzoen én een medaille, uitgereikt door wethouder Andrew Harijgens, directeur Zorg Jan-Kees van Wijnen en manager Zorg Linda Pluijmen. 'Al die gelukkige gezichten... daar word ik dan weer vrolijk van' laat Andrew weten.

Wandelen in het heerlijke zonnetje maakt dorstig, dus voordat de deelnemers aan de terugweg begonnen was er eerst een heerlijk hapje en verfrissend drankje in Den Enghel. De perfecte plek om samen het avontuur af te sluiten. De drie voorgaande avonden verzorgde elk van de deelnemende locaties als gastheer het rustpunt met een gezamenlijke maaltijd en amusement. Dan is het fijn elkaar nog even te treffen en bij te praten. Tante dankt alle medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en de gemeente Bergen op Zoom voor hun medewerking en enthousiasme om van deze eerste editie zo'n succes te maken. Zijn jullie er volgend jaar weer bij? Dan gaan we zeker weer van start!Meest gelezen

Meest geliked

Van Rossems bezoeken Bergen op Zoom 15 17/7
Cars & Charity 2019 komt eraan 11 16/7
Spelen bij de Peperbus 4 16/7
 

FOTOSERIESVacatures

Parttime chauffeur

Hoge Zwaluwe

Pedagogisch Medewerkers m/v

Altena en Geertruidenberg

Touringcarchauffeur m/v

Hoge Zwaluwe

Prepress specialist

Baarle-Nassau

Bezorger kranten

Budel

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief