Iedereen is welkom tijdens de Open Lesweek van het CKB.
Iedereen is welkom tijdens de Open Lesweek van het CKB.

Proeven van muziek, dans, theater, beeldend bij het CKB

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Het CKB zet haar deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan voor jong en oud uitnodigend open om gratis deel te nemen aan de Open Lesweek, van 26 t/m 31 augustus. Muziek op een scala aan instrumenten, zang, dans, theater, beeldende kunst: je kunt het allemaal uitproberen tijdens de open lessen waarvoor je je niet hoeft aan te melden. Kijk voor het speciale Open Lesweek-rooster op www.ckboz.nl.

Het CKB biedt een grote variatie aan cursussen en daarmee maak je kennis tijdens de Open Lesweek. Al heel wat enthousiaste cursisten Muziek, Dans, Theater en Beeldend zijn op deze manier begonnen (lees hun verhalen op www.ckboz.nl). Van 26 t/m 31 augustus is iedereen welkom in de muzieklokalen, dansstudio’s, theaterzaal en ateliers om te kijken, luisteren of mee te doen met de cursisten. De docenten zijn aanwezig voor begeleiding, informatie en antwoord op je vragen. Het blijft het hele jaar mogelijk om nog een gratis proefles aan te vragen.

Voor elke leeftijd

Peuters, kleuters, kinderen, jongeren, volwassenen, senioren: het CKB heeft voor elk wat wils. Drempels zijn laag, de cursus op maat en je kunt op elke leeftijd, het hele seizoen inschrijven. Muziek leer je in je eigen tempo, op het instrument van je keuze of met je eigen stem. Dit kan individueel, in een duo, groep, band of ensemble. In de dansstudio’s zijn er diverse dansvormen die variëren van modern tot klassiek, van Zumba tot Piloxing Barre en van Iers tot Caribbean. In de CKB ateliers verrassen cursisten zichzelf met kunstwerken van allerlei materialen. Tijdens de Open Lesweek maak je ook kennis met het Theaterlab, de Musical Kids, de Popschool en de diverse koren. Op www.ckboz.nl staat uitgebreide info over alle CKB cursussen, de open lessen vind je op het rooster Open Lesweek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief