Afbeelding
Foto: Merijn Sitsen

Gebouw-T stapt over op PIN only

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wie voortaan een drankje wil bestellen bij Gebouw-T kan alleen nog afrekenen met pin. De muntjes die bezoekers normaal moesten aanschaffen worden daarmee afgeschaft. "Doorslaggevend was een succesvolle proef tijdens Op De T Festival, waarbij de helft van de kassa's PIN only was", aldus de organisatie.

De reacties van zowel bezoekers als barpersoneel na de proef tijdens Op De T Festival waren volgens de organisatie erg positief. "Daarnaast is het in het kader van duurzaamheid een logische stap om de plastic muntjes in de ban te doen", stelt Joep Gudde. Een bezoeker van Gebouw-T kan dan ook voortaan altijd gratis de jas ophangen in de garderobe. "We verwachten hierdoor een snellere doorstroom bij binnenkomst te realiseren. Daarmee worden de servicekosten per kaartje iets verhoogd", aldus Gudde.

Op donderdag 22 augustus is iedereen welkom om de vernieuwde bar te komen testen. Tijdens het zomerconcert van Black Leather Jacket en PsySo is de toegang gratis. Aanvang van het concert is om 22.45 uur na afloop van Palm Parkies op het Wilhelminaveld. Het T-Café is vanaf 20.00 uur open. "Voor wie nog muntjes heeft, de witte en groene T-muntjes blijven geldig tot en met 1 juli 2020."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief