Finalisten Vrouwen Dubbel. FOTO THIJS KOPPERS
Finalisten Vrouwen Dubbel. FOTO THIJS KOPPERS Foto: Thijs Koppers

HTV 60 Plus toernooi

Sport en vereniging

HALSTEREN - Traditiegetrouw heeft in de laatste week van de zomervakantie 13 t/m 16 augustus het 60 PLUS toernooi plaats gevonden. Het toernooi had dit jaar 52 deelnemers waarvan 25 dames en 27 heren in de leeftijdscategorie van 60 tot 84 jaar. 26 deelnemers hebben in 2 onderdelen gespeeld. Totaal waren er 64 wedstrijden.

Door het systeem van dit toernooi is het elk jaar weer een verassing wie er in de finales staan. Dit jaar stonden er een aantal tachtigers in de finales.

In het bijzonder wil de commissie bedanken: Onze trouwste fan en mede oprichter van HTV Leo de Wolf. Hij is nog een actieve tennisser maar helaas kon hij dit jaar niet mee doen. Desondanks is hij ons enkele middagen komen aan moedigen. Ook willen wij Frans Woensdregt bedanken voor de mooie trofee die hij voor ons heeft gemaakt. Wij zijn hem daarvoor zeer erkentelijk.

Elke middag hebben we met 35-40 deelnemers, heerlijk en gezellig kunnen lunchen. Dit geheel gesponsord door de PLUS Supermarkt uit Halsteren.
De nieuwe eigenaar Rik Linsen is op de finale dag aanwezig geweest met zijn assistent Youri. De mannen hebben van alle aanwezige op het volle zonnige terras tijdens deze finale dag een hartelijk applaus gekregen.

Het weer was in deze dagen op een hoosbui op dinsdag na, heerlijk voor de senioren en toeschouwers. Dit jaar waren er geen uitvallers of geblesseerden.

De uitslagen

Gemengd Dubbel A-Finale: Jolanda van Tilburg en Wim Deijkers winnen met 5-4 en 1-0 van Mariëtte Boonman en Ad Coremans.

Gemengd Dubbel B-Finale: Alie Lankhorst en Michel van der Avert winnen met 5-1 en 3-3 van Erzsi Varga en Frie van Akkeren.

Dames Dubbel: Jose Tange en Mariëtte Boonman winnen met 5-0 en 6-1 van Gerry Schoonen en Janneke Rombouts.

Heren Dubbel: Coen Morin en Kees Coomans winnen met 5-4 en 3-3 van Gijs Conijn en Ad Coremans.

Commissie van het 60 PLUS toernooi: Froukje van Overeem, Thijs Koppers, Chrit Franssen en Wim Speek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief