Afbeelding
Foto: Dick Vermaas

Bergse musicals op longlist Amateur Musical Awards

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De Stichting Amateur Musical Nederland heeft de longlist van genomineerden voor de Amateur Musical Awards bekendgemaakt.

De productie AÏDA van Stichting BOV Bergen op Zoom heeft daarop maar liefst acht vermeldingen in de categorieën Beste musical categorie drama, Vormgeving & Toneelbeeld, Vrouwelijke Hoofdrol, Mannelijke Hoofdrol, Vrouwelijke Bijrol en Mannelijke Bijrol. "We zijn enorm blij en trots met deze vermeldingen! We hadden deze prachtige productie niet neer kunnen zetten zonder de fanatieke inzet van alle betrokkenen", aldus de BOV. 

Ook voor The MusiCompany heeft de longlist goed nieuws gebracht. Zij zijn met de voorstelling GREASE genomineerd voor vijf awards: Beste musical categorie Comedy, Vormgeving & Toneelbeeld, Vrouwelijke Hoofdrol, Mannelijke Hoofdrol, Vrouwelijke Bijrol en Mannelijke Bijrol. "We zijn ontzettend blij en trots! Wat een waardering!" Op 1 september worden de definitieve nominaties bekendgemaakt. De Amateur Musical Awards worden op 18 november uitgereikt in het Luxor Theater in Rotterdam.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief