Afbeelding

Rapper Dio komt naar Markiezenhof voor PopMonument Junior

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - PopMonument bestaat dit jaar niet alleen uit verschillende optredens voor volwassenen, er is dit jaar zelfs een programma voor de jonge muziekliefhebbers. Op zaterdagmiddag 14 september vanaf 12.30 tot 17.00 uur kan de jeugd hun energie kwijt in de Kleine Binnenplaats van het Markiezenhof.

Het speciale middagprogramma voor alle leeftijden staat volledig in het teken van muziek en creatieve circusworkshops. De middag wordt ingevuld door niemand minder dan rapper Dio. Met zijn jarenlange ervaring op de grootste podia van Nederland en talloze hits ('Tijdmachine', 'Dom, Lomp & Famous', 'Stuk'), heeft Dio een enorme reputatie opgebouwd als live-act. Geen wonder dat hij zonder moeite elk publiek plat speelt en dat staat ook de jonge bezoekers van PopMonument te wachten.

Maar, Dio is niet de enige artiest die op komt treden. Ook Mindblow is van de partij. De tieners Nienke, Yoebe en Wouter, die elkaar ontmoetten bij de zondagse T-sessies, barsten hoorbaar van het talent. Reden voor de gearriveerde Herman Bierhuizen (Flat Out) om de jonkies als drummer te ondersteunen in hun muzikale ambities. Generatiekloof? Geen sprake van! DJ IZZABELLE is een getalenteerde 15-jarige DJ en producer uit Bergen op Zoom. Ze draaide al sets als voorprogramma van Ronnie Flex, JeBroer, Bizzey en Broederliefde. Hiernaast produceert ze ook steeds vaker eigen werk in het genre EDM/Urban en ook zij komt naar Bergen op Zoom.

De circusworkshops vinden plaats in de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof. En het mooiste van alles? PopMonument Junior is gratis toegankelijk! Nog energie over? Ontdek ook de plekken van plezier in het Markiezenhof zoals het kermismuseum of speel een potje schaken met 'levensgrote' stukken. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief