Afbeelding
Foto: Floris van Bergen

Qmusic Foute Party komt naar Bergen Op Zoom

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdag 29 november 2019 komt de enige echte Qmusic The Party naar Bergen Op Zoom! Poppodium Gebouw-T zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter!

Qmusic The Party FOUT staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! .. No no no no! .. Una paloma blanca .. Sex On The Beach.. We are the children of the night.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en mee zingen met twee Q-Music (radio) dj’s. Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Het evenement staat voor het thema 100% Fout 100% Feest.

Thema

Zoals vernoemd heeft dit muziekevenement een thema en komt iedereen altijd fout verkleed. Is het verplicht? Nee.. maar is het leuk om verkleed te gaan? JA want meer dan 90% van de bezoekers gaat altijd verkleed.

Kaartverkoop gaat hard!

De organisatie raad daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je erbij wilt zijn, want op=op. Early Bird tickets waren binnen een week verkocht en ook de reguliere tickets gaan hard. Deze kosten €18 via www.q2fouteparty.nl. Qmusic The Party in Bergen Op Zoom begint om 20:00uur tot 01:00uur en toegang is vanaf 18 jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief