Koningsdag in Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Ook dit jaar zal het Kerkplein in Lepelstraat weer bol staan van de activiteiten tijdens de viering van Koningsdag.

Aanvang voor de tocht met de versierde fietsen is 12.00 uur, waarna we om 12.30 uur in een stoet, onder begeleiding van Dweilband Nog Eentje Toe, een ronde door het dorp gaan rijden. Ook dit jaar zal er weer een biljart toernooi plaatsvinden in 't Weike! Hiervoor kunt u zich opgeven bij 't Weike. De bingoballen zullen vanaf 14.00 uur gaan rollen in 't Weike! Hierbij is iedereen van harte welkom.

Activiteiten

Alle overige activiteiten zullen plaatsvinden op het Kerkplein in Lepelstraat:

Versierde fietsen m.m.v. Nog Eentje Toe (inschrijven op het Kerkplein)

Optreden Harmonie Lepelstraat

Vrijmarkt (vanaf 12.00 uur)

Springkussens (2 stuks, een voor de kleinere en een voor de grotere kids); Schminken; Glitter tatoo's

Optreden "Sharp Dressed Band"; Optreden "LINDANS"; Optreden "Wim & Thijs Verschuren + Support act"

Biljart toernooi in het Weike; Bingo in het Weike; DJ Johan Quist; 't Frietkarrke

Markt

Zoals elk jaar zal ook de inmiddels traditionele planten en streekproducten markt weer plaatsvinden op het Kerkplein! Dit jaar is de organisatie hiervan overgedragen aan de "Vrienden van Anthonius", welke weer zorg gaan dragen voor een veelbelovende markt en verkoop van geraniums en vele andere zomerbloeiers.

Op deze gezellige markt zullen diverse standhouders hun streekproducten aanbieden waaronder Rabarber, Honing, Asperges, Champignons, Eieren, Aardbeien en Tomaten. Tevens zal het Bakkerinneke haar waar aanbieden en zal men van de Zarahshoeve en Thommashuis aanwezig zijn op de markt.

Alle inkomsten, komen geheel ten goede aan het onderhoud & behoud van ons mooie kerkgebouw, daar doen we het allemaal voor.

Dit alles zal plaatsvinden vanaf 10.00 uur.

Kortom een bomvol programma met volop activiteiten op het Kerkplein in Lepelstraat!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief