Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

Pannenkoeken op de Halsterse Molen

HALSTEREN - De molens in West-Brabant openen zondag 26 maart de deuren tijdens de 26e editie van de Westbrabantse Molendag.

Ook de Antoninusmolen aan de Halsterseweg in Halsteren is weer te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur. Traditiegetrouw bakken de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van de Antoniusmolen pannenkoeken.

De pannenkoeken worden u aangeboden door de stichting en de molenaar. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het onderhoud van de molen. Onder meer van uw giften van de afgelopen jaren is een nieuw koppel maalstenen aangeschaft. Dat is begin van dit jaar in gebruik genomen. Bij voldoende wind wordt zondag gemalen, interessant om dat te komen bekijken!

De molen en de molenwinkel aan de Halsterseweg 57 in Halsteren is komende zondag, 26 maart, geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.antoniusmolen.nl of op de Facebookpagina van de molen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432882519012-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/bergen-op-zoom&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief