Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

Pappe en Nat’ ouwe Bal


BERGEN OP ZOOM - Op zondag 29 januari is het al weer zo ver. Het Pappe en Nat' ouwe bal georganiseerd door het oudste dweilorkest van Berrege ut Paporkest.

Dit bal dat ontstaan is door oud tamboer Jan van Nispen eens flink in het zonnetje te zetten. Jan van Nispen die meer als 66 jaar actief lid was van dit orkest. Vele bands zijn deze middag dan ook aanwezig om zich aan het publiek te presenteren voor de komende vastenavend. Vaste klant is daar bij geworden onze mannen uit "altere" de Treuzelears een geweldige band met een stevig stuk muziek in alle soorten en maten. Ook natuurlijk niet meer weg te denken onze eigen K.E. Leutige Krabben. Heel het jaar actief door deelname aan vele festivals met een zeer uitgebreid repertoire. En dan natuurlijk niet meer weg te denken het show orkest van Berrege de mannen en vrouwen van "Effe Wa'' anders". En dat is het zeker, het ene nummer zal u nog meer verbazen als het andere nummer. Ook voor deze middag hebben we een mistiry Band. Het Paporkest zal natuurlijk zijn muzikaal steentje bijdragen.

Het op een na gezelligste vastenavend cafe van Berrege "de Ponderosa" zal u helemaal vervoeren in de vastenavend sfeer. Samen met al deze ingrediënten verzorgen wij voor u weer een ouderwets gezellig Pappe en Nat' ouwe Bal. Datum 29 januari. Aanvang 14.30 uur. Lokaliteit: Biljart en Dart cafe de Pondarosa. Intree: gratis.FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief